Prislista

Våra behandlingar frigör prestation. Kontakta Massage By Silver så får du veta mer.

Reseersättning: 25 kr/mil.

Avbokningsregler:

Avbokning senast 24 timmar innan besöket. Uteblivet besök debiteras fullt pris.

Tillägg:

20% tillägg på ordinarie pris vid uppdrag som sker vid akuttid, ej kontorstid på vardagar samt helger:

Klassisk Svensk Massage 60 minuter: 795 kr
Klassisk Svensk Massage är en helkroppsmassage där man går in på djupet för att lösa spänningar, smärta och stramhet i muskulaturen.
Behandlingen inleds med lätt uppvärmning för att få igång cirkulationen, för att sedan övergå i en rad olika grepp och tekniker för att komma åt spänningar och triggerpunkter.

 

Varm oljemassage 60 minuter: 825 kr

Varm oljemassage är en avstressande och avslappnande helkroppsbehandling som utförs på en uppvärmd bänk och är mjukare än traditionell svensk massage. Behandlingen lindrar ömma muskler och stela leder. Varm oljemassage gör huden mjuk, stimulerar blodcirkulation, lymfsystemet och ger Dig en välbehaglig och vital känsla. Behandlingen avslutas med huvud- och ansiktsmassage.

 

Klassisk Svensk Massage med LED Ljusbehandling 90 minuter: 1195 kr
I kombination med LED Ljusbehandling bearbetas djupa muskler och triggerpunkter samtidigt som cellernas energiproduktion ökar.

 

 

Friskvårdsmassage 30 minuter: 595 kr
Friskvårdsmassage behandlar problem med axlar, nacke och rygg som uppkommer efter till exempel ensidigt arbete. Det är en avslappnande och förebyggande behandling som stimulerar cirkulationen och mjukar upp spända muskler. Friskvårdsmassage är också bra för kroppens återhämtning efter träning. I kombination med LED Ljusbehandling bearbetas djupa muskler och triggerpunkter samtidigt som cellernas energiproduktion ökar.

 

Friskvårdsmassage med LED Ljusbehandling 60 minuter: 795 kr
I kombination med LED Ljusbehandling bearbetas djupa muskler och triggerpunkter samtidigt som cellernas energiproduktion ökar.

 

LED Ljusbehandling 60 minuter: 795 kr
LED Ljusbehandling ger smärtlindring, läker ärr snabbare och stärker kroppens återhämtningsförmåga efter operationer. LED Ljusbehandling smärtlindrar symptom vid exempelvis frozen shoulder, ledvärk och hälsporre. Brännskador och skärskador läker snabbare med LED Ljusbehandling.

 

Klassisk hästmassage inklusive LED Ljusbehandling: 795 kr

Vid Klassisk massage använder jag Photizo Professional vid behov för att komma åt djupare och för bästa resultat.

Konsultationskostnad Häst: 595 kr

Uppstartskostnad för undersökning av hästen samt bedömning av lämpliga åtgärder.  Om du bestämmer dig för att köpa ett behandlingsprogram dras konsultationskostnaden av på den uppgjorda behandlingskostnaden.