Prislista

Våra behandlingar frigör prestation. Kontakta Massage By Silver så får du veta mer.

Hästmassage: Vid resor längre söderut än Borgholm utgår reseersättning 18,50 kr/mil. I arvodet ingår dokumentering av  journal och rådgivning.

Klassisk Svensk Massage 750 sek
Klassisk Svensk Massage är en helkroppsmassage där man går in på djupet för att lösa spänningar, smärta och stramhet i muskulaturen.
Behandlingen inleds med lätt uppvärmning för att få igång cirkulationen, för att sedan övergå i en rad olika grepp och tekniker för att komma åt spänningar och triggerpunkter.

 

Klassisk Svensk Massage med LED Ljusbehandling 995 sek
I kombination med LED Ljusbehandling bearbetas djupa muskler och triggerpunkter samtidigt som cellernas energiproduktion ökar.

 

 

Friskvårdsmassage 550 sek
Friskvårdsmassage behandlar problem med axlar, nacke och rygg som uppkommer efter till exempel ensidigt arbete. Det är en avslappnande och förebyggande behandling som stimulerar cirkulationen och mjukar upp spända muskler. Friskvårdsmassage är också bra för kroppens återhämtning efter träning. I kombination med LED Ljusbehandling bearbetas djupa muskler och triggerpunkter samtidigt som cellernas energiproduktion ökar.

 

Friskvårdsmassage med LED Ljusbehandling 795 sek
I kombination med LED Ljusbehandling bearbetas djupa muskler och triggerpunkter samtidigt som cellernas energiproduktion ökar.

 

LED Ljusbehandling 750 sek per timme
LED Ljusbehandling ger smärtlindring, läker ärr snabbare och stärker kroppens återhämtningsförmåga efter operationer. LED Ljusbehandling smärtlindrar symptom vid exempelvis frozen shoulder, ledvärk och hälsporre. Brännskador och skärskador läker snabbare med LED Ljusbehandling.

 

Klassisk hästmassage inklusive LED Ljusbehandling 750 sek

Vid Klassisk massage använder jag Photizo Professional vid behov för att komma åt djupare och för bästa resultat.

Konsultationskostnad Häst 500 sek

Uppstartskostnad för undersökning av hästen samt bedömning av lämpliga åtgärder.  Om du bestämmer dig för att köpa ett behandlingsprogram dras konsultationskostnaden av på den uppgjorda behandlingskostnaden.